foto

Nelli Nevedina

  • nar. 17.2.1964 (55 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Purga (TV film)
Vremja pěrvych
2013 S otkrytym serdcem
2012 Duchless. Konec glamura
Svidanije
2011 All Inclusive ili Vsjo vključeno!
Kamenskaja 6: Pružina dlja myšelovki (TV film)
O čjom ješčjo govorjat mužčiny
2010 Dom Solnca
Na oščup
Naša Russia. Jajca Suďby
Vzroslaja doč, ili test na...
2006 Živoj
2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2004 Russkoje
2002 Aprel
Žizň zabavami polna
2001 Musorščik
1995 Pesa dlja passažira
1992 Noha
1986 Ja těbja něnavižu (TV film)
1985 Gorod něvěst

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
2016 Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Polnoč (E24)
Rybak (E23)
Syn za otca (E22)
další epizody (24)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2011 Vremja dlja dvojich (TV seriál)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Žestokosť (E23)
Svidětěl (E20)
další epizody (7)
2008 Baťuška (TV seriál)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Syščiki (TV seriál)
Fors-mažor (S05E09)
Zolotoj medalon (S05E07)
Kilki v tomatě (S05E06)
další epizody (4)
2005 Zona (TV seriál)
2004 Kadeti (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Znanije umnožajet skorb (S03E03)
2003 Vokzal (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Tajna osenněgo lesa (S02E06)
Ujti i ně vernuťsja (S02E05)
další epizody (6)
2002 Zakon (TV seriál)
Dělo Chalaimova (E12)
Vstretimsja v sudě (E10)
Pobeg (E06)
další epizody (4)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace