foto

Vladimir Žerebcov

  • nar. 7.12.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obratnaja storona ljubvi
2013 S otkrytym serdcem
2012 Astra, ja ljublju těbja
Něvesta mojego ženicha (TV film)
2010 Alexandra (TV film)
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
2006 Bavorák 2
2004 Dunechka
Táta

TV seriály

2019 Gornaja bolezň (TV seriál)
Kak vyjti zamuž. Instrukcija (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
2017 Blagije namerenija (TV seriál)
Byvšije (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Sklifosovskij 6 (TV seriál)
2016 Lož vo spasenije (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
2015 Koroleva krasoty (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Krasavica (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Igra v prjatki (S03E12)
Kurjer (S03E11)
Syn (S03E10)
další epizody (43)
2010 Vsjo radi těbja (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky