foto

Frédéric Bocquet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Un Voyage
2012 La fleur de l'âge
2010 La Lisière
2009 Znovu vstaň
2008 Nový protokol
2007 Rendez-moi justice (TV film)
2006 Lov na boháče

TV seriály

2009 Pátrací oddělení (TV seriál)
Morsures secrètes (S04E07)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Boomerang (S04E12)
2001 Caméra café (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace