foto

Alain Blazquez

  • nar. 1.9.1955 (63 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Le Chapeau de Mitterrand (TV film)
Meurtres sur le Lac Léman (TV film)
2013 Mon ami Pierrot (TV film)
2012 Arrête de pleurer Pénélope
Il était une fois... peut-être pas
Kouzelnický trik (TV film)
Tout est bon dans le cochon (TV film)
2011 Possessions
À la maison pour Noël (TV film)
2010 Bienvenue à Bouchon (TV film)
La marquise des ombres (TV film)
Le Désamour (TV film)
Les Nuits d´Alice
Mimo zákon
2009 Korkoro
La Sainte Victoire
Maîtresse du président, La (TV film)
Poslední na cestu
Ďáblova duše (TV film)
2008 Charlotte Corday (TV film)
Le Commissariat (TV film)
Sur ta joue ennemie
Une enfance volée: L'affaire Finaly (TV film)
Veuve tatouée, La (TV film)
Villa Marguerite (TV film)
2007 Affaire Sacha Guitry, L' (TV film)
Autopsy (TV film)
Rozpolcená dívka
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
Když padají hvězdy (TV film)
2005 Mystère Alexia, Le (TV film)
Petite Chartreuse, La
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)
Vive mon entreprise (TV film)
2003 Cena života
L'affaire Martial (TV film)
Maîtresse du corroyeur, La (TV film)
2002 Jean Moulin (TV film)
Motýl
Sarments de la révolte, Les (TV film)
Source des Sarrazins, La (TV film)
2000 Mix-cité (TV film)
V zajetí chuti
1997 C'est pour la bonne cause
Passe Montagne, La (TV film)
1996 Chauffeur de maître (TV film)
Můj pasák
Tout doit disparaître
1993 Hodina prasete
1992 Séparément vôtre (TV film)

TV seriály

2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
La Faute (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2017 Les Engagés (TV seriál)
On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Lazlo (S01E06)
Chérif (TV seriál)
Que justice soit faite (S04E10)
Otages (S04E09)
2016 Marseille (TV seriál)
Homme de paille (S01E02)
20 ans (S01E01)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Un (E01)
Komisařka Florence (TV seriál)
Accusé (TV seriál)
L'histoire de Claire (S01E06)
2013 Chérif (TV seriál)
Blackjack (S01E08)
2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
La Horde (S01E08)
Adèle (S01E07)
Lucy (S01E06)
další epizody (4)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Les Veuves joyeuses (S02E04)
2010 Penzion Edelweiss (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 2 (S02E02)
2005 Žena zákona (TV seriál)
Un homme peut en cacher un autre (S10E02)
2002 Ohnivé léto (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Docteur Sylvestre (TV seriál)
La Vie entre quatre murs (S03E04)
1996 Refuge, Le (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Choix d'une vie (S02E02)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Police des polices (TV seriál)
1993 Rocca (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Police Secrets (TV seriál)
Puissance 4 (TV seriál)
1990 V comme vengeance (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace