foto

Jana Dopitová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Prázdniny v Provence
2015 Padesátka
2014 Místa
Princezna a písař (TV film)
2012 Můj vysvlečenej deník
2011 Westernstory
2009 Pouta
2007 Hostel II
2005 Hostel
2003 Želary
2002 Děvčátko
2001 Vyhnání z ráje
1999 Kanárek

Dokumentární

2013 Dobrý řidič Smetana

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace