foto

Jana Dopitová

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Prázdniny v Provence
2015 Padesátka
2014 Místa
Princezna a písař (TV film)
2013 Strach
2012 Můj vysvlečenej deník
2011 Westernstory
2009 Pouta
2007 Hostel II
2005 Hostel
2003 Želary
2002 Děvčátko
2001 Vyhnání z ráje
1999 Kanárek

Dokumentární

2013 Dobrý řidič Smetana

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky