foto

Betty Garde

  • nar. 19.9.1905
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 25.12.1989 (84 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 All the Way Home (TV film)
1970 Cauliflower Cupids
1962 The Wonderful World of the Brothers Grimm
1955 One Desire
1951 The Prince Who Was a Thief
1950 V kleci
1948 Pláč města
Volejte Northside 777
1931 Damaged Love
Secrets of a Secretary
The Girl Habit
1930 Queen High
1929 Lady Lies, The

TV seriály

1961 Ben Casey (TV seriál)
Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Midnight Sun (S03E10)
The Odyssey of Flight 33 (S02E18)
1960 Checkmate (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
New York Confidential (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 The Honeymooners (TV seriál)
1954 The Mask (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)

TV pořady

1950 Four Star Revue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace