foto

Natalja Gromuškina

  • nar. 29.9.1975 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igruška (TV film)
2016 Rjadom s nami
2014 Alpinisty
2009 Bláznivá pomoc
2002 Ja - kukla
1996 Čára života
1989 Věčnyj muž
Биндюжник и король

TV seriály

2020 Kazanova v Rossii (TV seriál)
Kaťa i Blek (TV seriál)
2019 Kassirši (TV seriál)
Slepoj povorot (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
Zakaz na dvoich (E15)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Ljuba. Ljubov (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Aspirin na tot svet (S02E30)
další epizody (27)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Džoker (TV seriál)
2009 Sorok tretij nomer (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Vozmi meňa na něbesa (E01)
2007 Bešenaja (TV seriál)
Dvojnaja igra (E04)
Oživšije chimery (E03)
Obrjad posvjaščenija (E02)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky