foto

Natalja Gromuškina

  • nar. 29.9.1975 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rjadom s nami
2009 Bláznivá pomoc
2002 Ja - kukla
1996 Čára života
1989 Bindjužnik i korol
Věčnyj muž

TV seriály

2019 Kassirši (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Ljuba. Ljubov (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Dikij protiv Čingiza 2 (S02E32)
Dikij protiv Čingiza 1 (S02E31)
Aspirin na tot svet (S02E30)
další epizody (27)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Džoker (TV seriál)
2009 Sorok tretij nomer (TV seriál)
2008 Fotograf (TV seriál)
Vozmi meňa na něbesa (E01)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace