foto

Natalja Gromuškina

  • nar. 29.9.1975 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rjadom s nami
2009 Bláznivá pomoc
2002 Ja - kukla
1996 Čára života
1989 Bindjužnik i korol
Věčnyj muž

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Dikij 2 (TV seriál)
Ljuba. Ljubov (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
Džoker (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubijstvo na Něglinnoj (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace