foto

Joël Lefrançois

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kickback
La boule noire (TV film)
2014 Dehet a peří
2013 Ab Irato, sous l'empire de la colère
2011 Monte Carlo
2010 Potůčky
2009 Clara, une passion française (TV film)
2008 Válka krásek
2007 Hranice smrti
Notable donc coupable (TV film)
2006 10 dní před katastrofou
Poslouchej čas
2005 Cantor, El
1994 Des feux mal éteints
1992 Le secret du petit milliard (TV film)
Un beau petit milliard (TV film)
1991 Les dessous de la passion (TV film)
1990 Lacenaire
1986 Thérèse

TV seriály

2016 Zvláštní jednotka (TV seriál)
A l'ancienne (S04E01)
2015 Capitaine Marleau (TV seriál)
La Mémoire enfouie (S01E09)
Doc Martin (TV seriál)
Rats attack (S04E06)
Martin les doigts d'or (S04E05)
Le Loup-garou de Port Garrec (S04E04)
další epizody (6)
2014 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Odessa (S03E03)
Affliction (S03E01)
2013 Doc Martin (TV seriál)
Blackout (S03E04)
La belle de Port-Garrec (S03E03)
La Grande Épidémie (S03E02)
další epizody (4)
2011 Doc Martin (TV seriál)
Le Bulot d'or (S02E05)
La Nuit de l'amour (S02E04)
La Baronne de Port-Garrec (S02E03)
další epizody (5)
Zvláštní jednotka (TV seriál)
Tous pour un (S02E03)
Seuls contre tous (S02E02)
Les damnés (S02E01)
2010 Doc Martin (TV seriál)
En vous souhaitant ! (S01E06)
Mon ami Jean-Pierre (S01E05)
Le Grand Mal (S01E04)
další epizody (6)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Eddy (S01E08)
Tangente (S01E07)
Tarif de groupe (S01E06)
další epizody (6)
2008 Bougon, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky