foto

Mathias Gnädinger

  • nar. 25.3.1941
    Ramsen, Kanton Schaffhausen, Švýcarsko
  • zem. 3.4.2015 (74 let)
    Curych, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Drobný bojovník
2015 Usfahrt Oerlike
2012 Hunkeler und die Augen des Ödipus (TV film)
2011 Silberkiesel - Hunkeler tritt ab (TV film)
2010 Länger leben
2009 Hunkeler und der Fall Livius (TV film)
2008 Hunkeler macht Sachen (TV film)
2007 Marmorera
2005 Steinschlag (TV film)
Tod einer Ärztin (TV film)
Vogelpredigt, Die
2004 Das Paar im Kahn (TV film)
Pád Třetí říše
Ricordare Anna
Sternenberg
2003 Spital in Angst (TV film)
2002 Big Deal (TV film)
Tatort - Schlaraffenland (TV film)
2001 Im Namen der Gerechtigkeit (TV film)
Lieber Brad (TV film)
2000 Já, mé druhé já a Irena
Komiker
WerAngstWolf
1996 Tresko (TV film)
1994 Joe & Marie
Tschäss
Zelený Jindřich
Čarostřelec
1993 Justice
Probefahrt ins Paradies
1992 Kinder der Landstraße
1990 Bingo
Der Berg
Reise der Hoffnung
Winckelmanns Reisen
1989 La nuit de l'eclusier
Leo Sonnyboy
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
Gekauftes Glück
Klassezämekunft
Pestalozziho hora
1986 Du mich auch
Pattbergs Erbe (TV film)
Triumph der Liebe (TV film)
1981 Das Boot ist voll
1980 Olověná doba
Trilogie 1848 - Der Galgensteiger (TV film)
1979 Der Chinese (TV film)
Grauzone
1977 Lehme si Letscht, Em (TV film)
1976 Plötzliche Einsamkeit des Konrad Steiner, Die
1968 Ich (TV film)

TV seriály

2013 Tenká černá linie (TV seriál)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Heidi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky