foto

Ana Fernández

  • nar. 19.5.1963 (57 let)
    Valencina de la Concepción, Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 75 días
La suite nupcial
2019 Abuelos
Cara sucia
2018 Con el viento
2017 Cunetas
2015 La luz con el tiempo dentro
Nevěsta
2014 Purgatorio
2013 Casi inocentes
2012 30 let v temnotě
Acorralados
Divoši
Horizonte
2011 Budapešťský anděl (TV film)
2010 Efímera
Grifo, El
Ni dios, ni patrón, ni marido
Vidas pequeñas
2008 Flor de mayo (TV film)
Muñeca
Vítejte ve firmě Farewell-Gutmann
2007 El corazón de la tierra
Lola, la película
Vida de familia (TV film)
2006 Láska v sebeobraně
Pura sangre
Sin ti
2005 Pasos
Zemřít v San Hilariu
2004 Falsa culpable (TV film)
Slib (TV film)
Tiovivo c. 1950
Tánger
2003 Monica (TV film)
2002 En la ciudad sin límites
Hijo de John Lennon, El
Historia de un beso
Mluv s ní
Reflejos
Resultao de la vida, El
Soledad era esto, La
2001 Apagón, El
Ženy za mřížemi
2000 Maria, figlia del suo figlio (TV film)
Sé quién eres
Vaivén
You're the One (una historia de entonces)
1999 Solas
Yerma
1998 Tesoro

TV seriály

2019 Protidrogové: Costa del Sol (TV seriál)
Ti, kdo kráčí sami (E13)
Smetánka (E12)
1. prosince (E11)
další epizody (13)
2010 La Pola (TV seriál)
2009 Mari 2, La (TV seriál)
2003 Mari, La (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)

Dokumentární

2019 Museos de Andalucía (TV seriál)
2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 XVII premios Goya (TV pořad)
2002 XVI premios Goya (TV pořad)
2001 XV premios Goya (TV pořad)
2000 XIV premios Goya (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky