foto

Colleen Flynn

  • nar. 23.5.1962 (55 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Colleen Flynn je americká herečka převážně vedlejších rolí.

Hrála v krátce-vysílaných seriálech jako FLIPPER /1995-2000/ a TO HAVE & TO HOLD /1998/. Objevila se v pravidelně se opakujících seriálových rolích, např. v drama seriálu CHINA BEACH /1988-1991/, v soudním seriálu JUDGING AMY /1999-2005/ nebo v lékařském drama seriálu Ryana Murphyho NIP/TUCK /2003-2010/.

Jako guest star hrála Flynn v televizních seriálech X-FILES /1993-2002/, WITHOUT A TRACE /2002-2009/,  EVERWOOD /2002-2006/, COLD CASE /2003-2010/, GREY'S ANATOMY /2005-současnost 2014/ a v mnoha dalších.

Na filmovém plátně se objevila v dramatu Uli Edela LAST EXIT TO BROOKLYN /1989/, ve vojenském snímku SERVING IN SILENCE: THE MARGARETHE CAMMERMEYER STORY /1995/ s Glenn Close v hlavní roli, v TV filmu TWO MOTHERS FOR ZACHARY /1996/, kde ztvárnila roli Maggie Fergus, v dramatu s Harrisonem Fordem CLEAR AND PRESENT DANGER /1996/ v roli kapitánky pobřežní stráže, v dramatu PAY IT FORWARD /2000/ s Kevinem Spaceym a Helen Hunt, nebo v roli paní Stilson v komedii PROJECT X /2012/.

V roce 1995 byla nominována na cenu Primetime Emmy za mimořádný ženský herecký výkon v drama seriálu za roli Jodie O'Brien v epizodě „Love's Labor Lost" seriálu ER /1994-2009/.

Od roku 1990 je vdaná za Stephena Hornyaka.

Lukáš "gatuso" Častulík

Herecká filmografie

Filmy

2000 Pošli to dál
1997 Ďáblovo dítě (TV film)
1996 Dvě matky Zachariáše (TV film)
1995 Tajná služba (TV film)
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
Jasné nebezpečí
Šance na přežití (TV film)
1993 Záskok
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
1991 Pozdě k večeři
1989 Poslední útěk do Brooklynu

TV seriály

2017 Shooter (TV seriál)
The Hunting Party (S02E01)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Tenisová hvězda (S03E17)
2005 Closer (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Úplně všechno (S07E17)
1998 To Have & to Hold (TV seriál)
1997 Orleans (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zajížďka (S05E04)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Láska ztracená při porodu (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace