foto

Martin Štěpánek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Pinocchio
Prezident Blaník
2013 Já a on (amatérský film)
Pan Enky (amatérský film)
2008 Kdopak by se vlka bál
2005 Světlonoš (studentský film)
Žralok v hlavě
2002 Bubáci
Sprcha (studentský film)
1999 Nejlepší čtenářka na světě (studentský film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Útěk (E06)
Dvorní dodavatel (E03)
další epizody (4)
Žrouti (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Gripeny (S01E05)
Dovolená na Krymu (S01E04)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
Usmíření (S01E09)
Velký návrat (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2014 Cukr-blog
2006 Rozpomínání

Herecká filmografie

Filmy

2015 William Nox (amatérský film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace