foto

Martin Štěpánek

  • nar. 8.1.1974 (44 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
2008 Kdopak by se vlka bál
2005 Světlonoš (studentský film)
Žralok v hlavě
2002 Bubáci
Sprcha (studentský film)
1999 Nejlepší čtenářka na světě (studentský film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Mrtvý muž (E09)
Rodinná záležitost (E08)
další epizody (10)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Americký sen (E07)
Útěk (E06)
Dvorní dodavatel (E03)
další epizody (4)
Žrouti (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Gripeny (S01E05)
Dovolená na Krymu (S01E04)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Volný vztah (S02E12)
Rozvod (S02E11)
Rozloučení (S02E10)
další epizody (12)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
Usmíření (S01E09)
Velký návrat (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2014 Cukr-blog
2006 Rozpomínání
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace