foto

Halldóra Geirharðsdóttir

  • nar. 12.8.1968 (52 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Síðasta veiðiferðin
2019 Gullregn
Þorsti
Þögn Silungsins
2018 It Hatched
Žena na válečné stezce
2017 Salvation
2015 Pozpátku
2013 Hlava plná metalu
O koních a lidech
Strašidla a duchové
2011 Vybraná společnost
2009 Hotel Země
2004 Dís
2003 Njálssaga (TV film)
2002 Maður eins og ég
2001 Regina
Smích racků
Áramótaskaup (TV film)
2000 Andělé všehomíra
1998 Slurpinn & Co.
Áramótaskaup 1998 (TV film)
1997 Počítej se mnou
1996 Ďáblův ostrov

TV seriály

2017 Fangar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (6)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Útes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky