foto

Agnieszka Pilaszewska

  • nar. 19.3.1965 (54 let)
    Puławy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Plan B
2008 Malá velká láska
2006 Ja wam pokażę!
2001 Pouští a pralesem (TV film)
1997 Dzieci i ryby
Musisz życ
1995 Daleko od siebie
1994 Polska śmierć
Vrány
1993 Pozegnanie z Maria
Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza

TV seriály

2019 Szóstka (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Ucho prezesa (TV seriál)
Należało nam się (S03E07)
Przy rosole (S03E02)
2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Na arabskim dywaniku (S02E05)
Cały naród świętuje (S01E14)
Próba ognia (S01E09)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (6)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (9)
Stacyjka (TV seriál)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
1992 Bonne chance Frenchie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#theclub (E08)
#elias (E04)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace