foto

Claudia Karvan

  • nar. 19.5.1972 (45 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Je jednou z nejuznávanějších a nejúspěšnějších australských filmových a televizních hereček. Podílela se například na celovečerním filmu Gillian Armstrong High Tide s Judy Davis, Ve stínu páva Phillipa Noyceho, Hrozný kluk, za který získala Film Critics Circle Award, Halířový román s Hugh Jackmanem a Long Weekend s Jimem Caviezelem.

Claudia byla k vidění také v celé řadě australských televizních seriálů, mezi které patří i populární Love My Way, na němž se podílí jako autorka, producentka a herečka. Seriál Love My Way získal v posledních třech letech Silver Logie Award a Australian Film Institute Award v kategorii Nejlepší drama. Claudia za svou roli v seriálu získala AFI Award a cenu Silver Logie za nejlepší ženský herecký výkon v seriálu v hlavní roli.

Zdroj: Palace Pictures

Herecká filmografie

Filmy

2013 Broken Shore, The (TV film)
Darkside, The
2011 33 Postcards
2009 Saved (TV film)
Svítání
2008 Nekonečný víkend
$9.99
2006 Aquamarine
Legendy zeleného trávníku
Small Claims: The Reunion (TV film)
2005 Small Claims: White Wedding (TV film)
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2004 Small Claims (TV film)
2001 My Brother Jack (TV film)
The Secret Life of Us (TV film)
2000 Risk
1999 Halířový román
Passion
Strange Planet
1998 Never Tell Me Never (TV film)
Two Girls and a Baby
1997 Still Twisted
1996 Kdo jsem?
Lust and Revenge
Natural Justice: Heat
1994 Exile
Redheads
1993 Broken Highway
Flynn
Hrozný kluk
Nostradamus Kid, The
Touch Me
1991 Holidays on the River Yarra
1990 The Big Steal
1988 Princess Kate (TV film)
1987 High Tide
Ve stínu páva
1983 Going Down
Molly

TV seriály

2017 Newton's Law (TV seriál)
2016 Jack Irish (TV seriál)
2013 Better Man (TV seriál)
The Time of Our Lives (TV seriál)
2012 Trable s dospíváním (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Liars, Guns and Money: Part 3: Plan B (S02E21)
Liars, Guns and Money: Part 2: With Friends Like These... (S02E20)
Liars, Guns and Money: Part 1: A Not So Simple Plan (S02E19)
1998 Violent Earth, The (TV seriál)
1995 Natural Justice (TV seriál)
1988 Last Resort, The (TV seriál)

Dokumentární

2002 Secret Life of 'The Secret Life of Us', The (TV film)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

TV pořady

2007 The 2007 Australian Film Institute Awards (TV pořad)
2006 David Tench Tonight (TV pořad)
2000 Bob Downe Show, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 House of Hancock (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Náš tajný život (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace