foto

Claes Bang

  • nar. 28.4.1967 (51 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skleněný pokoj
2018 The Girl in the Spider's Web
2017 Čtverec
2015 Zachraňte Raffiho!
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Unga Sophie Bell
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2011 Dítě džungle
2008 Blå mænd
2006 Telenovela
2005 Nynne
Čtyři děti a jeden otec
2003 Regel nr. 1
2001 Se mig nu
1999 Under overfladen
1998 Sami doma

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
2010 Vláda (TV seriál)
Umění možného (S01E03)
2009 Mørk & Jul (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

TV pořady

2005 Vild med dans (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace