foto

Claes Bang

  • nar. 28.4.1967 (53 let)
    Odense, Dánsko

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

European Film Awards

Guldbaggen

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Northman
2019 Skleněný pokoj
The Burnt Orange Heresy
The Last Vermeer
2018 Dívka v pavoučí síti
2017 Čtverec
2015 Zachraňte Raffiho!
2014 Alle unter eine Tanne (TV film)
Unga Sophie Bell
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2012 Lærkevej - til døden os skiller
2011 Dítě džungle
2008 Blå mænd
2006 Telenovela
2005 Nynne
Čtyři děti a jeden otec
2003 Regel nr. 1
2001 Se mig nu
1999 Under overfladen
1998 Sami doma

TV seriály

2020 Dracula (TV seriál)
Temný kompas (E03)
Krvavá plavba (E02)
Pravidla bestie (E01)
2019 Aféra (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
další epizody (10)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Liv og legeme - del 1 (S01E07)
Most (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Zuckerbrot (S09E17)
2010 Vláda (TV seriál)
Umění možného (S01E03)
2009 Mørk & Jul (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-3/01 (S03E02)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Dokumentární

2020 In Search of Dracula with Mark Gatiss (TV film)

Host

TV pořady

2005 Vild med dans (TV pořad)