foto

Witold Skaruch

  • nar. 11.1.1930
    Ciechanów, Polsko
  • zem. 17.2.2010 (80 let)
    Konstancin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Poslední akce
2008 Jeszcze nie wieczór
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami
2005 Pár osob, krátkej čas
2001 Plage noire, La
1999 Ajlawju
1996 Sortez des rangs
1995 Nic směšného
1993 Dwa księżyce
1992 Moskwa: Pietuszki
Sprawa kobiet (TV film)
Tak, tak
1991 Enfants du vent, Les
1989 Kramarz
Pomiedzy wilki (TV film)
1988 Běsi
Czarodziej z Harlemu
Trzy kroki od milosci
1986 Maskarada
Republika nadziei
1985 Ceremonia pogrzebowa
Dom wariatów
Szkoda twoich lez
Žena v klobouku
1984 Přízrak
1983 Daň šedivého dne
1980 Bo oszalałem dla niej (TV film)
1978 Do krwi ostatniej...
Náruživost
1974 Potopa
1973 Kaprysy Lazarza (TV film)
1972 Podróz za jeden usmiech
1971 Klopotliwy gosc
Najlepszy kolega (TV film)
1970 Hydrozáhada (TV film)
Marie, Anna
1969 Pan Wolodyjowski
1968 Dancing w kwaterze Hitlera
Tabliczka marzenia
Wycieczka w nieznane
1967 Kochajmy syrenki
1966 Kdo by cokoliv věděl
Pieczone golabki
Pieklo i niebo
1964 Panienka z okienka
Spotkanie ze szpiegiem
1963 Jak být milována
Na bialym szlaku
Przygoda noworoczna
1962 Rozsudek
1961 Mlčící stopy
Skutečnost
Šťastlivec
1959 Vlak
1958 Ortel
1957 Szkice weglem
1955 Tři starty
1954 Hledal jsem pravdu

TV seriály

2009 Siostry (TV seriál)
Ojciec drzew (E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Waga ciężka (S02E12)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Kawałek podłogi (S01E08)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Oficer (TV seriál)
Maszeruj albo giń (E07)
1991 Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1988 Mistr a Markétka (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Pierwsza noc (E03)
Przeprowadzka (E02)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
Episode 7 (E07)
1979 Do krwi ostatniej (TV seriál)
Doktor Murek (TV seriál)
Strachy (TV seriál)
1976 Wakacje (TV seriál)
1970 Čtyři z tanku a pes (TV seriál)
Domů (S03E05)
1965 Barbara i Jan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky