foto

Maris Pfeiffer

  • nar. 3.11.1962 (58 let)
    Düren, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Schmerzgrenze - Der Usedom-Krimi (TV film)
2018 Getrieben (TV film)
Polizeiruf 110 - Starke Schultern (TV film)
Tatort - Tod und Spiele (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2014 Mord am Höllengrund (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
2009 Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
2007 Meine böse Freundin (TV film)
2005 Liebe Amelie (TV film)
2004 Das Schwalbennest (TV film)
2002 Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
2000 Lieb mich! (TV film)
1999 Die Liebesdienerin (TV film)
1995 Küß mich!
1993 Neues Deutschland (TV film)
1987 Nachts

TV seriály

2020 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Falle (S20E04)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Chinesische Licht (S18E13)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Botschaft (E66)
Knastelse (E65)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Ausgleich (S01E03)
Schnee (S01E02)
Der Andere (S01E01)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Gefrierpunkt (S04E12)
Verwandelt (S04E11)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau des Freundes (E56)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Begleiterinnen (E43)
Správná dvojka (TV seriál)
Eine Tote zu viel (E52)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gottes Zoo ist groß (S11E08)
Mission to Mars (S11E07)
Der Fall Gojko Mitic (S11E05)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Aufstand (S10E22)
Girls, Girls, Girls (S10E21)
Totes Kapital (S10E20)
další epizody (7)
2008 Das Duo (TV seriál)
Sterben statt Erben (E17)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
2003 Správná dvojka (TV seriál)
Das große Schweigen (E26)
2002 Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Getrieben (TV film)
2002 Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
2000 Lieb mich! (TV film)
1995 Küß mich!
1993 Neues Deutschland (TV film)
1987 Nachts

TV seriály

2012 Správná dvojka (TV seriál)
Die Gottesanbeterin (E51)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Die Schöne vom Beckenrand (E41)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Küß mich!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky