foto

Maris Pfeiffer

  • nar. 3.11.1962 (56 let)
    Düren, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Getrieben (TV film)
Polizeiruf 110 - Starke Schultern (TV film)
Tatort - Tod und Spiele (TV film)
2016 Ein starkes Team - Knastelse (TV film)
Ein starkes Team – Tödliche Botschaft (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2014 Mord am Höllengrund (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
Ein starkes Team - Die Frau des Freundes (TV film)
2012 Ein starkes Team - Eine Tote zu viel (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Begleiterinnen (TV film)
2009 Místo činu: Kolín - Klidnou rukou (TV film)
2008 Das Duo - Sterben statt erben (TV film)
Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
2007 Meine böse Freundin (TV film)
2006 Ein starkes Team - Zahn um Zahn (TV film)
2005 Liebe Amelie (TV film)
2004 Das Schwalbennest (TV film)
2003 Starkes Team - Das große Schweigen, Ein (TV film)
2002 Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
Starkes Team - Kinderträume, Ein (TV film)
2000 Lieb mich! (TV film)
1999 Die Liebesdienerin (TV film)
1995 Küß mich!
1993 Neues Deutschland (TV film)
1987 Nachts

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Chinesische Licht (S18E13)
2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Ausgleich (S01E03)
Schnee (S01E02)
Der Andere (S01E01)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gottes Zoo ist groß (S11E08)
Mission to Mars (S11E07)
Der Fall Gojko Mitic (S11E05)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Aufstand (S10E22)
Girls, Girls, Girls (S10E21)
Totes Kapital (S10E20)
další epizody (7)
1997 Freunde wie wir (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Getrieben (TV film)
2012 Ein starkes Team - Die Gottesanbeterin (TV film)
2009 Ein starkes Team - Die Schöne vom Beckenrand (TV film)
2002 Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
2000 Lieb mich! (TV film)
1995 Küß mich!
1993 Neues Deutschland (TV film)
1987 Nachts

TV seriály

1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1995 Küß mich!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky