foto

Christina Hecke

  • nar. 22.2.1979 (41 let)
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 In Wahrheit - Jagdfieber (TV film)
Isi a Ossi
Kommissar Dupin – Bretonisches Vermächtnis (TV film)
2019 Allmen und das Geheimnis der Dahlien (TV film)
In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
Zerschunden - Ein Fall für Dr. Abel (TV film)
2018 Die Eifelpraxis - Aufbruch (TV film)
In Wahrheit - Jette ist tot (TV film)
Kommissar Dupin - Bretonisches Leuchten (TV film)
2017 Ich will (k)ein Kind von Dir (TV film)
In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)
2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
Léto na Lanzarote (TV film)
Neid ist auch keine Lösung (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Vier kriegen ein Kind (TV film)
2014 Die Lichtenbergs - zwei Brüder, drei Frauen und jede Menge Zoff (TV film)
Es ist alles in Ordnung (TV film)
Let's go! (TV film)
Sein gutes Recht (TV film)
Tatort - Der Wüstensohn (TV film)
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Die Frau, die sich traut
Marie Brand und die Engel des Todes (TV film)
Tatort - Gegen den Kopf (TV film)
Totenengel (TV film)
Wer liebt, lässt los (TV film)
2012 Barbara
Das Ende einer Nacht (TV film)
Komisař Kreutzer: Msta (TV film)
Ruhm
2011 Die Braut im Schnee (TV film)
Kasimir und Karoline (TV film)
Kdo, když ne my
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
Rodinné dědictví (TV film)
2010 Blond bringt nix (TV film)
Uns trennt das Leben (TV film)
2009 Pink

TV seriály

2020 Charlotte Link (TV seriál)
Im Tal des Fuchses (E14)
2018 Řeka života (TV seriál)
Okavango - Fremder Vater (E05)
2017 Helen Dorn (TV seriál)
Verlorene Mädchen (E08)
Gnadenlos (E07)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Klartext (E02)
Freier Fall (E01)
Helen Dorn (TV seriál)
Die falsche Zeugin (E06)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Hitzschlag (E05)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
další epizody (7)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Kroymann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky