foto

Jean-Luc Borras

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le secret de l'abbaye (TV film)
2012 La methode Claire (TV film)
2011 Un baiser papillon
2010 22 výstřelů
2007 Čas tajemství, čas lásek (TV film)
2006 Aller-retour dans la journée (TV film)
Chapeau du p'tit Jésus, Le (TV film)
2005 Mes deux maris (TV film)
Ohnivé inferno (TV film)
2004 Filles du calendrier sur scène, Les (TV film)
Joe Pollox et les mauvais esprits (TV film)
La vie dehors (TV film)
Poldou na 24 hodin
2003 Les Grands frères (TV film)
Tempo
Tvoje ruce na mé půlce
2002 Filles du calendrier, Les (TV film)
2000 Taxi, taxi
1997 La sauvageonne (TV film)
1994 Honorin et l'enfant prodigue (TV film)

TV seriály

2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2011 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Les Limites et les bornes (S04E03)
2007 Avignonské proroctví (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Zvláštní mise (S14E02)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Instinct de vie (S04E02)
2002 Père et maire (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
Láska a moře (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Severní vítr (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace