foto

Inés Estévez

  • nar. 6.11.1964 (55 let)
    Dolores, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Acusada
2017 Te esperaré
2014 Tajemství štěstí
2004 Ay, Juancito
2002 Muertos de amor
2001 Sedm na útěku
1998 Deník na povídku
1997 Vida según Muriel, La
1995 La nave de los locos
1993 Matar al abuelito
¿Donde queda el paraíso? (TV film)
1991 Última siembra, La
1989 Cipayos (la tercera invasión)
Corps perdus
1988 Apartmá nula
Camino del sur, El
Lo que vendrá

TV seriály

2019 Pequeña Victoria (TV seriál)
2005 Criminal (TV seriál)
2001 Cuatro amigas (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Vulnerables (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)

Dokumentární

2004 Vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky