foto

Don McBrearty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Double Holiday (TV film)
2018 Návrat do Vánoční zátoky (TV film)
Pýcha a předsudek pod jmelím (TV film)
Very, Very Valentine (TV film)
Zamilované Vánoce (TV film)
2017 Deadly Secrets by the Lake (TV film)
Vánoční okouzlení (TV film)
2016 Valentine Ever After (TV film)
2013 Star Spangled Banners (TV film)
2012 Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2010 Dívka z divočiny (TV film)
Staromódní Vánoce (TV film)
2009 Unstable (TV film)
2008 Accidental Friendship (TV film)
2007 Luna: Spirit of the Whale (TV film)
2005 Terry (TV film)
Více o vztazích svobodné matky (TV film)
2004 Chasing Freedom (TV film)
2003 Kočka paní Ashborové (TV film)
Sex a svobodná matka (TV film)
2002 Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Volby srdce (TV film)
1998 Noční život - Riddlerův měsíc (TV film)
1997 Projekt Arrow (TV film)
1996 The Haunting of Lisa (TV film)
1995 Butterbox Babies
1994 Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
1989 Private Capital, The (TV film)
1987 A Child's Christmas in Wales (TV film)
Really Weird Tales (TV film)
1983 American Nightmare
1982 Boys and Girls
1980 Coming Out Alive

TV seriály

2015 Good Witch (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Chiméry (S09E08)
Léto 1875 (S09E07)
Volební den (S08E17)
další epizody (4)
2014 Remedy (TV seriál)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
The Valley (S02E03)
The Price (S02E02)
The Light in Black (S01E13)
další epizody (5)
Bomb Girls (TV seriál)
Guests of Honour (S02E04)
The Enemy Within (S02E03)
2009 Wild Roses (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Stíny šedi (S02E06)
Zelená Múza (S02E05)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tiché vody (S01E08)
Vypusťte psy (S01E06)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E05)
další epizody (4)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
2006 October 1970 (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
Faint Hope (S01E07)
The Trials (S01E06)
Prions (S01E04)
další epizody (4)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Little Men (TV seriál)
1996 Cizinci (TV seriál)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Memento Mori (S05E02)
1993 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Home Movie (S04E12)
Felicity’s Perfect Beau (S04E10)
Heirs and Graces (S04E08)
další epizody (5)
1992 Odyssea (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
After The Honeymoon (S03E10)
But When She Was Bad, She Was Horrid - Part 2 (S03E03)
But When She Was Bad, She Was Horrid - Part 1 (S03E02)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
The Hidden Room (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
A Mother's Love (S02E12)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Blue Chest of Arabella King (S01E12)
The Materializing of Duncan McTavish (S01E04)
The Quarantine at Alexander Abraham's (S01E03)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Town Where No One Got Off (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky