foto

Katarína Hrobárová-Vrzalová

  • nar. 22.10.1922
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • zem. 3.2.2006 (83 let)
    Martin, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Skon Paľa Ročku (divadelní záznam)
1995 Neviditeľná zbierka (TV film)
Zahrada
Zlatý kolovrátok (TV film)
1994 Heloisa (TV film)
1993 Chudobných rodičov syn (TV film)
Hvížďal (TV film)
1991 Jediná (TV film)
Zbytočné trápenia (TV film)
1990 Belisa (TV film)
Konečná dolina (TV film)
Vtáčia princezná
1989 Barón (TV film)
1988 Lúčenie (TV film)
Veštba (TV film)
1987 Dom žien (TV film)
1985 Kým rieky vyschnú (TV film)
Plánka (TV film)
1984 Na sklonku rokov (TV film)
Právom lásky (TV film)
1983 Barbari (divadelní záznam)
Muž nie je žiadúci
Návraty (TV film)
Sklári (TV film)
1982 Barbora (TV film)
Les (divadelní záznam)
Najkrajší kvet (TV film)
Veľké šťastie (TV film)
1981 Jablčná Siska (TV film)
1980 Nevěsta k zulíbání
O dievčine Rozprávočke (TV film)
Sivá hmla (TV film)
1979 Dobrí ľudia ešte žijú (TV film)
Hra na telo
Monsieur Batmanov (TV film)
Opis života, utrpenia a smrti M. L. Kinga (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Kristína (TV film)
Krutá ľúbosť
Leť, ptáku, leť!
Poéma o svedomí I., II.
Pustý dvor
1977 Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)
1976 Koncert pre pozostalých
Koža (TV film)
Milosrdný čas
Pozor, ide Jozefína!
Rozdelení
1975 Stretnutie
Čenkovej deti (TV film)
1974 Od Silvestra do troch kráľov (TV film)
1972 Mumu (TV film)
1971 Ivko a jeho mať (TV film)
Katakomby (TV film)
Vaňušinove deti (TV film)
Žena v župane (TV film)
1969 Pravda je mŕtva (TV film)
Svadba sobášneho podvodníka (TV film)
Štyri svadby na jednom pohrebe (TV film)
1967 Horiaci muž (TV film)
1966 Pušky pani Carrarovej (TV film)
Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1965 Človek, ktorého zbili (TV film)
1964 Znamenie na múre (TV film)
1961 Bratia
1956 Čisté ruky
1948 Vlčie diery

TV seriály

1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
1986 Chlap v dome (TV seriál)
1982 Žil starček so starenkou (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Otec (E06)
Chladná jar (E05)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace