foto

Peter Sollett

  • nar. 1976
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2022 Minecraft the First Movie
2015 Všechno, co mám
2008 Rande na jednu noc
2002 Raising Victor Vargas
2000 Five Feet High and Rising

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Room 320 (S01E11)
2019 Almost Family (TV seriál)
Fertile AF (E08)
Evil (TV seriál)
Rose 390 (S01E04)
The Village (TV seriál)
In Your Bones (E03)
Good Thing (E02)
2018 Rise (TV seriál)
This Will God Willing Get Better (E07)
2016 Vinyl (TV seriál)
He in Racist Fire (E05)
2009 State of Romance (TV seriál)
2006 The Burg (TV seriál)

Dokumentární

2006 Cinema16: American Short Films

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky