foto

Alena Vránová

  • nar. 30.7.1932 (86 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kdo hledá, najde (TV film)
Vratné lahve
2006 Krásný čas (TV film)
2002 Bouřlivé jaro (divadelní záznam)
2001 Andělská tvář
1999 Pan Princ trucuje
1997 Překvapení (TV film)
1996 Poe a vražda krásné dívky (TV film)
1994 Díky za každé nové ráno
Divadelní román (TV film)
1991 Opouštět Petrohrad (TV film) - vyp.

Galerie (120)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(61)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace