foto

Teresa Sawicka

  • nar. 1.6.1949 (70 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ciemno, prawie noc
2014 Brzuszek
2012 Dívka ze skříně
2008 Droga do raju
Kup teraz
Malá Moskva
2007 Na boso
Pamietasz mnie?
2006 Beautiful
Chłopiec na galopującym koniu
Co słonko widziało
Fundacja
2004 W dól kolorowym wzgórzem
2002 Głośniej od bomb
2000 Nie ma zmiłuj
1998 Poniedziałek
1997 Farba
Milostné příběhy
1991 Žena ve válce (TV film)
1990 Kaj's fødselsdag
1989 Szklany dom (TV film)
1988 Bez grzechu
1987 Inna wyspa
1986 Glód serca (TV film)
Przez dotyk
1985 Nadzór
1984 Synteza
1983 Velký hráč
1982 Glosy
1981 Trauma
Wolny strzelec (TV film)
1980 Bo oszalałem dla niej (TV film)
Laureat (TV film)
Przed odlotem
Ukryty w słońcu
1979 Kung-Fu
1978 Roman a Magda

TV seriály

2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Głęboka woda (TV seriál)
Psy (S01E12)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
1997 Lata i dni (TV seriál)
1992 Bonne chance Frenchie (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky