foto

Ari-Kyösti Seppo

  • nar. 17.5.1965 (54 let)
    Joensuu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2012 Lumihiutalemuodostelma (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
Mogadishu Avenue
2005 Irmeli ja auto (TV film)
Ojat on rajat (TV film)
Slib
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life
2003 Raid
1999 Sestřička
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
Liian paksu perhoseksi (TV film)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
Siivoton juttu (TV film)
1996 Aatamin poika (studentský film)
Kaukana
1995 Suolaista ja makeaa
1991 Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
Postia marsalkalle (TV film)
1989 Portinvartija (studentský film)
Zimní válka
1988 Nuoruuteni savotat

TV seriály

2019 Sorjonen (TV seriál)
Shakkitarina 1/2 (S03E09)
2018 Pirjo (TV seriál)
Perintö (S01E13)
Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Se kävelee tästäkin (S01E07)
2016 Syke (TV seriál)
Vuoristotauti (S03E05)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Isä, poika ja paha henki - osa 2 (E08)
Isä, poika ja paha henki - osa 1 (E07)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 3 (E03)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Pimennys (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)

Dokumentární

2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)

Host

TV pořady

1995 Rillumarei ja reipastamenoa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky