foto

Kirsti Valve

  • nar. 3.10.1967 (52 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2012 Král krys
Lumihiutalemuodostelma (TV film)
2011 Isän kuolema (TV film)
2008 Domov šedých motýlů
Suuri performanssi (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2004 Populärmusik från Vittula
2003 Raid
2002 Pieniä eroja
2001 Hauki (studentský film)
Young Love
1988 Nuoruuteni savotat

TV seriály

2017 Presidentti (TV seriál)
Silmänkääntötemppu (E07)
Kultaranta (E06)
2016 Roba (TV seriál)
Ajojahti (S03E05)
Painekattila (S03E02)
2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Kiiltokuvia (TV seriál)
Ainoa aarre (E10)
Mitä jäljelle jää (E09)
Väkevä kuin kuolema (E08)
další epizody (9)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2011 Maailmanparantaja (TV seriál)
2008 Veljet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Granu (E11)
Pormestari (E10)
Borsa handussa (E09)
další epizody (10)
Meidän jengi (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Kokkisota (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky