foto

Edward Hume

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Rozbouřená řeka (TV film)
1992 Deceptions
1990 Common Ground (TV film)
1988 Soukromý pozemek (TV film)
1985 John and Yoko: A Love Story (TV film)
1983 Den poté (TV film)
1982 Parole (TV film)
1976 Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Odpočítávání smrti
1975 Sweet Hostage (TV film)
The Abduction of Saint Anne (TV film)
1973 A Reflection of Fear
1971 Cannon (TV film)
Face of Fear, The (TV film)
Harness, The (TV film)
Letní strom

TV seriály

1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky