foto

Roberto Álamo

  • nar. 1970
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 El lodo
2020 La maldición del guapo
2019 El asesino de los caprichos
2018 Alegría, tristeza
Dávno poté
Paraíso azul
2017 Es por tu bien
La niebla y la doncella
Nepřátelská zóna
2016 Que Dios nos perdone
2015 Fuera de foco
Incidencias
2014 Hlupáci a pitomci
2013 Fotbal nade vše
Gente en sitios
2012 Fènix 11·23
2011 Kůže, kterou nosím
Z tvého okna do mého
Águila Roja, la película
2010 Dispongo de barcos
Una hora más en Canarias
2009 Gordos
2007 Buen día lo tiene cualquiera, Un
Días de cine
2005 2 lados de la cama, Los
2003 Fotbalové dny
Její oči
2002 Valentín
Valentýn
2001 Desaliñada
Soberano, el rey canalla
Večer tříkrálový
2000 Km. 0
1999 Nejošklivější žena na světě
1998 Casting

TV seriály

2020 Antidisturbios (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Caronte (TV seriál)
Déjà vu (E13)
Salgorint (E12)
Ana (E11)
další epizody (13)
2018 El Continental (TV seriál)
La guerra por una doncella (E10)
Pactos de sangre (E09)
Truco o trato (E08)
další epizody (10)
Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
El mar (E08)
La noche (E07)
další epizody (8)
2017 Estoy vivo (TV seriál)
Por última vez (S01E11)
Lo que debemos hacer (S01E10)
No me olvides (S01E09)
další epizody (7)
2014 Bienvenidos al Lolita (TV seriál)
El último viaje a Egipto (E08)
En el alambre (E07)
La pandilla basura (E06)
další epizody (8)
Hermanos (TV seriál)
2013 Tajemná Calenda (TV seriál)
Para siempre (S02E08)
Atrapados (S02E07)
La noche de luna llena (S02E06)
další epizody (7)
2010 Estudio 1 (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2008 Lex (TV seriál)
Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
1996 Éste es mi barrio (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 XVII premios Goya (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky