foto

Daniel Benzali

  • nar. 20.1.1950 (70 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 I.Q.: Génius
Věřící
2002 Smrtící žár
2001 Nejvyšší boss (TV film)
Suckers
Vegas, City of Dreams
Šedá zóna
2000 Podfukáři
1999 Téměř dokonalá vražda
1998 Chraň i malá zvířátka
Heist
1997 Linie násilí
Vražda v Bílém domě
1994 The Rockford Files: I Still Love L.A. (TV film)
Volání o pomoc (TV film)
1992 Citizen Cohn (TV film)
Dokonalý džentlmen
En dag i oktober
F-16 zabíjí (TV film)
Poslední z kmene (TV film)
1990 Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 Roe vs. Wade (TV film)
Vietnam War Story: The Last Days
1988 Posel smrti
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1987 Return of Sherlock Holmes, The (TV film)
Samé lži (TV film)
1986 Bláznivá apokalypsa
Poslední dny generála Pattona (TV film)
Strong Medicine (TV film)
1985 Bezvýznamnost
Bílé noci
Vyhlídka na vraždu
1984 Home Free All

TV seriály

2012 Californication (TV seriál)
Úchyláci a děvky (S05E10)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E08)
Eli Stone (TV seriál)
Tailspin (S02E12)
2008 Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Jennings & Rall (S02E03)
Condor (S02E02)
2007 Jericho (TV seriál)
Why We Fight (S01E22)
A.K.A. (S01E18)
One Man's Terrorist (S01E17)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Znovuzrození (S03E03)
1995 Murder One (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Čerstvé kosti (S02E15)
1994 Policie New York (TV seriál)
Rockin' Robin (S01E22)
1993 Policie New York (TV seriál)
4B or Not 4B (S01E02)
Pilot (S01E01)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Prescription for Death (S01E01)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Nástrahy lékařské péče (S02E17)

Dokumentární

2005 DNA: vinen nebo nevinen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky