foto

Nastassja Girard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Láska všemi deseti
2011 Brassens, la mauvaise réputation (TV film)
2010 Kočka mezi holuby (TV film)

TV seriály

2013 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Eaux troubles (S08E09)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Mauvaise rencontre (S05E04)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace