foto

Jeffrey W. Byrd

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story (TV film)
2012 A Beautiful Soul
2005 Královské výkupné
2003 Jasperský lynč (TV film)
2002 Book of Love: The Definitive Reason Why Men Are Dogs
Final Breakdown
2000 Rhapsody (TV film)
Sladkých sedmnáct (TV film)
1997 Breakdown

TV seriály

2020 Dynastie (TV seriál)
Robin Hood zachraňuje (S03E19)
Ten kaviár podle mě není spálený (S03E09)
2019 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Secrets: Chapter Two: Just and Unjust (S02E12)
Charmed (TV seriál)
Ambush (S01E20)
Dynastie (TV seriál)
Divoká honička (S03E03)
2018 Charmed (TV seriál)
Kappa Spirit (S01E06)
Lehké jako pírko (TV seriál)
…Troubled as the Tide (S01E06)
…Mad as a Hatter (S01E05)
Dynastie (TV seriál)
Královna pohárů (S02E05)
Alexis nastupuje (S01E17)
The Originals (TV seriál)
Don't It Just Break Your Heart (S05E05)
2017 Rebel (TV seriál)
Just Us (E09)
Redemption (E08)
The Quad (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)

Hudební videoklipy

2004 Nas: Video Anthology Vol. 1 (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Intimate Portrait: Robin Givens (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky