foto

Hanna Jokinen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Muž bez minulosti
2001 Klassikko
2000 Kuningas Hidas
1999 Lapinpoika (TV film)
1996 Joulubileet
Mraky odtáhly
1995 Mannen utan ansikte
Suolaista ja makeaa
1992 Takapihan sankarit
1989 Cha Cha Cha
1988 Ariel
Me kaksi (TV film)

TV seriály

2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace