foto

Harri Räty

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Heavy Trip
2016 Rakastan Annaa
Todella kiihottavaa
2015 Piráti silnic
Rozhřešení
2012 Skoro 18
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
Tsägäateria
2010 Ohjaaja (studentský film)
2009 Have a Nice Weekend
2008 Putoavia enkeleitä
2007 Černý led
2006 Riisuttu mies
2005 Koti-ikävä
Obsessio
Volba
2004 Arvon veli (TV film)
2003 Beatlehem (TV film)
Eila
2002 Kunniavelka
2001 Řeka
2000 Laina-aika
Minä, joki ja metsä (TV film)
Pako punaisten päämajasta (TV film)
1999 Erakkorapu (TV film)
Rakastin epätoivoista naista
1998 Minäkin rakastan sinua (TV film)
Siivouspäivä
1997 Sairaan kaunis maailma
1996 Pastoraali
Solar
1995 501
Pidetty hiljainen mies
1994 Pekko ja poika
1993 Pekko aikamiespojan poikamiesaika
1992 Vanha mies
1990 Puomimies rakastuu (studentský film)
1988 Alison (studentský film)
Päivä vain (studentský film)
Tangokuningas ei aterioi (studentský film)

TV seriály

2019 Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Juhannussalko (E03)
Kiekkovaimo (E02)
další epizody (4)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2009 Lopun alku (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1999 Loistavat Jerkun pojat (TV seriál)
1997 Tähtilampun alla (TV seriál)
1995 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja (TV seriál)

Dokumentární

2013 Viru - tarinoita hotellista
2011 12 näkökulmaa
2007 Numero - elämää asteikolla 0-10
2006 Aikansa lapsia
2004 Valtio vapauden vei
Vesivärejä
Weisaaja
2001 Joutilaat
2000 Löylyn veljet
1999 Köyhien apostoli
1998 Kuka oli Felix Kersten?
1997 Onneksi on runo
1994 Uskon vasta kun pää näkyy
1991 Rytmi
1990 Lauluja Suomesta (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Riisuttu mies
2004 Puutarhurit - kansalaispuheenvuoro
1999 Erakkorapu (TV film)
1995 501
Pidetty hiljainen mies

TV seriály

1999 Loistavat Jerkun pojat (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Harrie Tyrä (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1989 Maa (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1994 Uskon vasta kun pää näkyy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace