foto

Nino Castelnuovo

  • nar. 28.10.1936 (81 let)
    Lecco, Lombardie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Sottile fascino del peccato, Il
2003 Senza la parola fine
2001 Con gli occhi dell'assassino (TV film)
2000 Nando dell' Andromeda (TV film)
1999 Vittoria di vinti
1998 Chiara
1996 Anglický pacient
1987 Carla. Quattre storie di donne (TV film)
1986 Affari di famiglia (TV film)
Rose (TV film)
1985 A viso coperto (TV film)
1984 Delitto, Un (TV film)
1979 Affinità elettive, Le (TV film)
Racconti fantastici di Edgar Allan Poe, I (TV film)
Sette uomini d'oro nello spazio
1975 Amore mio spogliati... che poi ti spiego!
Collegiale, La
Nude per l'assassino
Quella età maliziosa
Strano caso di via dell' Angeletto, Lo (TV film)
1974 Corpo 36 (TV film)
Láska v dešti
1973 Dotěrný chlap
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
Prato macchiato di rosso, Il
Scontro di notte (TV film)
1972 Colpo grosso, grossissimo... anzi probabile
Socio, Il (TV film)
1971 Bella di giorno moglie di notte
1970 Divorzio, Il
1969 Amore e rabbia
Armáda pěti mužů
Camille 2000
Certo, certissimo, anzi... probabile
Mercanti di vergini
Salvare la faccia
1968 Rose rosse per il fuehrer
1967 La cintura di castità
Ospite segreto, L' (TV film)
1966 Andremo in citta
Bytosti
Colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro, Le
Lit à deux places, Le
Un monde nouveau
1965 Made in Italy
The Reward
1964 Paraplíčka ze Cherbourgu
Sette contro la morte
Sporca faccenda, Una
1963 La smania addosso
Nejkratší den
1962 Escapade in Florence (TV film)
1961 Den lvů
Giorno per giorno disperatamente
Laura nuda
1960 Garçonnière, La
Gobbo, Il
Rocco a jeho bratři
The Angel Wore Red
Všichni domů
1959 Monetine da cinque lire (TV film)
Zatracený malér

TV seriály

2003 Okouzlení VI (TV seriál)
Tutti i sogni del mondo (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)
1987 Vida privada (TV seriál)
1986 Lasciamoci così (TV seriál)
1979 Luigi Ganna detective (TV seriál)
1978 Gatta, La (TV seriál)
1975 Ritratto di donna velata (TV seriál)
Signora Ava, La (TV seriál)
1974 Voce della tortora, La (TV seriál)
1973 Vino e pane (TV seriál)
1972 Bivio, Il (TV seriál)
Sul filo della memoria (TV seriál)
1968 Mestiere di vincere, Il (TV seriál)
1967 I promessi sposi (TV seriál)

Dokumentární

2012 L'insolito ignoto - Vita acrobatica di Tiberio Murgia
1995 Univers de Jacques Demy, L'
1988 P.O.V. (TV seriál)
1967 Via del petrolio, La (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace