foto

Mike Batistick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Ponies

TV seriály

2018 Mr. Mercedes (TV seriál)
You Can Go Home Now (S02E03)
2017 Incorporated (TV seriál)
Executables (E07)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
There's My Girl (S02E21)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
The Weigh Station (S02E03)
My Way (S01E13)
A Material Witness (S01E09)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
The Colonel (S01E13)
The Oath (S01E12)
Covert War (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace