foto

Georgann Johnson

  • nar. 15.8.1926
    Decorah, Iowa, USA
  • zem. 4.6.2018 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Srdce na dlani (TV film)
Temná voda
1999 Seven Girlfriends
1996 An Unfinished Affair (TV film)
Case for Life, A (TV film)
Program likvidace (TV film)
Woman Undone (TV film)
1993 Táta lump
1992 Dům tajemství a lží (TV film)
Osudné vzpomínky (TV film)
Šéfka (TV film)
1990 Falešná idyla (TV film)
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
1988 David (TV film)
Side by Side (TV film)
1987 Schůzka naslepo
1986 Kate's Secret (TV film)
Quicksilver
1985 Kdo s koho
Murphyho dobrodružství
1983 Den poté (TV film)
1982 Střílejte na měsíc
1981 Krásky
1980 Zdraví
1976 Na černé listině
1973 From the Mixed-Up Files of Mrs. Basil E. Frankweiler
1969 Půlnoční kovboj
1957 Short Cut to Hell

TV seriály

2007 Odložené případy (TV seriál)
Pokoj, kde se dává sbohem (S04E16)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Kate Brasher (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nový muž (S07E02)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Beard (S06E15)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Volání srdce (S02E07)
Kam patříme (S02E06)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Secret (S02E18)
1989 Coach (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Posel (S02E20)
1988 Heartbeat (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Cutter to Houston (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Somerset (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
1958 The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
1953 The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Mister Peepers (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1949 Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1990 The Civil War (TV seriál)

TV pořady

1953 The Larry Storch Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace