foto

Sinje Irslinger

  • nar. 30.1.1996 (23 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das schönste Mädchen der Welt
Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
2017 Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
Freundinnen - Alle für eine (TV film)
2016 Láska z fjordu: Štěstí na dosah (TV film)
Tatort - Hundstage (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
Frauen (TV film)
2014 Einmal Bauernhof und zurück (TV film)
Es ist alles in Ordnung (TV film)
2013 Schwestern
Tomo (studentský film)
Zum Geburtstag
2012 Guck Woanders Hin (studentský film)

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Blackout (S18E01)
Blinde Liebe (S17E16)
Toy Boy (S17E13)
další epizody (4)
2017 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Willkommen auf Rügen (E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Fall (S17E01)
Endstation Hostel (S16E24)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Kanal (S16E16)
Neues Leben (S16E14)
Väter (S16E13)
další epizody (6)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
2012 Knallerfrauen (TV seriál)
Frech, dreist aber hilflos (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky