foto

Sinje Irslinger

  • nar. 30.1.1996 (25 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bože, ty seš hajzl
2018 Das schönste Mädchen der Welt
Hubert und Staller - Eine schöne Bescherung (TV film)
2017 Eltern allein zu Haus: Die Winters (TV film)
Freundinnen - Alle für eine (TV film)
2016 Tatort - Hundstage (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
Frauen (TV film)
2014 Einmal Bauernhof und zurück (TV film)
Es ist alles in Ordnung (TV film)
2013 Schwestern
Tomo (studentský film)
Zum Geburtstag
2012 Guck Woanders Hin (studentský film)

TV seriály

2020 Breaking Even (TV seriál)
2019 Bettys Diagnose (TV seriál)
Der richtige Riecher (S06E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Rattenfänger (S19E09)
Die Königin vom Schwanenteich (S19E06)
2018 Falk (TV seriál)
Rentnercops (TV seriál)
Auf die Plätze (S03E03)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Liebesverrat (S07E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Blackout (S18E01)
Blinde Liebe (S17E16)
Toy Boy (S17E13)
další epizody (4)
2017 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Willkommen auf Rügen (E01)
Armans Geheimnis (TV seriál)
Eine lange Reise (S02E13)
Der Hüter von Namra (S02E12)
Die Prophezeiung des Orakels (S02E11)
další epizody (13)
Der Lehrer (TV seriál)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
Wir woll'n euch knutschen sehen! (S05E06)
Irgendwie war's besser, als er noch nicht geredet hat... (S05E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Fall (S17E01)
Endstation Hostel (S16E24)
2016 Láska u fjordu (TV seriál)
Štěstí na dosah (E10)
Der Lehrer (TV seriál)
Verknallt? So'n Quatsch! (S04E09)
Hab ich 'nen bösen Zwilling? (S04E08)
Schwing die Hufe Blondie! (S04E07)
další epizody (6)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Kanal (S16E16)
Neues Leben (S16E14)
Väter (S16E13)
další epizody (6)
2015 Armans Geheimnis (TV seriál)
Das Herz (S01E13)
Der Stern (S01E12)
Gefangen (S01E11)
další epizody (13)
2012 Knallerfrauen (TV seriál)
Frech, dreist aber hilflos (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky