foto

Pirjo Rossi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 95
2016 Tulen morsian
2014 Eila, Rampe ja likka
2013 Kaappari
Temné vody
Ti praví
2012 Hvězdy nad hlavou
2011 Kotirauha
Odpadkový princ
2010 Laponská odysea
2009 Kohtaamisia
Rööperi
2008 8 päivää ensi-iltaan
Domov šedých motýlů
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2004 Impérium jazzu
2003 Perly a svině
2002 Juulian totuudet (TV film)
2000 Bad Luck Love
Viimeinen kesäpäivä
1999 Greippi
Pitkä kuuma kesä
Sestřička
1997 Jäänmurtaja
Peilikirkas päivä
1996 Isältä pojalle
1995 Ruuvimies (TV film)
Tyttöjä ja jäätelöä
1994 Avuton Anna
1993 Liituraita Leo
1992 Karavaani (studentský film)
Kesän viimeinen päivä (studentský film)
1991 Sukellus
1989 Yksi-yksi (studentský film)
1988 Etydi
Hukassa
Raseri

TV seriály

2018 Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (8)
2017 Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
Syke (TV seriál)
Jälkeläisiä (S04E10)
Aika on herätä, nousta ja lähteä (S04E09)
Lävistetty (S04E08)
další epizody (10)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
Paratiisi (S03E09)
Laitataklaus (S03E08)
další epizody (10)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (10)
2014 Syke (TV seriál)
Laimeat lääkkeet (S01E10)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
Julkinen eläin (S01E08)
další epizody (10)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
další epizody (6)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2002 Sänky (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1998 Sydänten akatemia (TV seriál)

Dokumentární

1992 Ringside

TV pořady

1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Tulisuudelma (studentský film)
1988 Etydi

Producentská filmografie

Filmy

1990 Tulisuudelma (studentský film)
1987 Se unelmista (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

1990 Tulisuudelma (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Tulisuudelma (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace