foto

James Westerfield

  • nar. 22.3.1913
    Nashville, Tennessee, USA
  • zem. 20.9.1971 (58 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Arde baby, arde
1973 Set This Town on Fire (TV film)
1970 The Boy Who Stole the Elephant (TV film)
The Murdocks and the McClays (TV film)
1969 Maršál
Smith!
The Love God?
1968 Blue
Man Called Gannon, A
Now You See It, Now You Don't (TV film)
Pověste je výš
1966 Scalplock (TV film)
Vyloupení banky v L. A.
1965 Synové Katie Elderové
That Funny Feeling
1964 Bikini Beach
Man's Favorite Sport?
1963 Flubberův potomek
1962 Ptáčník z Alcatrazu
1961 Homicidal
Roztržitý profesor
1960 Divoká řeka
The Plunderers
1959 Chundelatý pes
Přestřelka v Dodge City
The Hangman
1958 Kovboj
Pyšný rebel
1957 Jungle Heat
Sundown - město pomsty
1956 Three Brave Men
Všechny čluny na vodu
1955 Cell 2455 Death Row
Chief Crazy Horse
Lucy Gallant
Muž se zbraní
Násilní muži
The Cobweb
The Scarlet Coat
1954 The Human Jungle
Three Hours to Kill
V přístavu
1951 The Whistle at Eaton Falls
1950 Ma and Pa Kettle Go to Town
Side Street
1946 O.S.S.
The Chase
Undercurrent
1944 Když jsi odešel
1943 Around the World
1942 About Face
Pýcha Yankeeů
Skvělí Ambersonové
The Bashful Bachelor
The Spirit of Stanford
Timber!
1941 Highway West
1940 The Howards of Virginia

TV seriály

1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Mr. Dingle, the Strong (S02E19)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
New Comedy Showcase (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace