foto

Jerzy Molga

  • nar. 8.5.1933 (86 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Rozmowy nocą
2007 Ogród Luizy
2001 Tam i z powrotem
1998 Młode wilki 1/2
1996 Młode wilki
1995 Daleko od siebie
Kamien na kamieniu
1994 Komedia małżeńska
1993 Czlowiek z...
1989 Szlachetna krew
1988 Kolory kochania
Penelopy
1986 Chrzesniak
Mewy
Zlatý transport
1985 Dluznicy smierci
Kdo je ten muž?
1984 Katastrofa w Gibraltarze
Pobojowisko
1977 Zakret
1976 Con amore
1971 Výzva
1967 Sciana czarownic
Westerplatte
1960 Ortel
Przygoda w terenie

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2001 Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Napad na bank (E33)
Miasteczko (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Miss Policji - część II (E37)
Miss Policji - część I (E36)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
1980 Kariera Nikodema Dyzmy (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1973 Un grand amour de Balzac (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)
Kolumbowie (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Bez instrukce (E13)
1965 Podziemny front (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace