foto

Andrzej Żółkiewski

  • nar. 15.2.1952 (67 let)
    Piaseczno, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Generál Nil
2006 Przybyli ułani... (TV film)
2004 Koniec wojny
2002 Sfora: Bez litości
2000 Poslední mise
1999 Ohněm a mečem
1997 Czas zdrady
1990 Stan strachu
1989 Jeniec Europy
Sceny nocne (TV film)
Tak mě radši zabij, poldo!
Żelazną ręką
1988 Desperacja
Powrót do Polski (TV film)
Trzy kroki od milosci
1987 Misja specjalna
1986 Chrzesniak
1985 Dluznicy smierci
1984 111 dni letargu
Katastrofa w Gibraltarze
1983 Léta dvacátá, léta třicátá
Na odsiecz Wiedniowi
Po stopách Bartka
1982 Karabiny
1981 Ciosy
Klenot svědomí
1980 Powstanie Listopadowe. 1830-1831
Zamach stanu
1973 Hubal

TV seriály

2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S07E07)
Episode 6 (S07E06)
2014 Lekarze (TV seriál)
W zgodzie ze sobą (S04E12)
Inna strona (S04E06)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Sfora (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Eliksir miłości (E29)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1989 Kanclerz (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Spisek (E07)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1980 Kłusownik (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace