foto

Steve Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Aladin - Jafarův návrat
1985 Max Headroom (TV film)
1980 Sir Henry na panství Rawlinson

TV seriály

2001 Martin the Warrior: A Tale of Redwall (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
2000 Královna meče (TV seriál)
Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
Redwall (TV seriál)
1997 Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Muži v černém (TV seriál)
1996 Ace Ventura: Pet Detective (TV seriál)
Jumanji (TV seriál)
Quack Pack (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Pýcha předchází svár (S01E07)
Ares (S01E05)
Maska (TV seriál)
The Savage Dragon (TV seriál)
Timon a Pumbaa (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1988 C.O.P.S. (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
1986 Alf (TV seriál)
The Real Ghost Busters (TV seriál)

Dokumentární

2000 Cirque du Soleil: Cesta člověka

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky