foto

Ivan Nagy

  • nar. 23.1.1938
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 23.3.2015 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Touch Me
1999 American Pimp, An
Izzy Sleeze's Casting Couch Cuties
Wild Desire
1998 All Nude Athena
All Nude Nikki
Trailer Trash Teri
1995 Sara St. James
1993 Skinner
1986 Intimate Encounters (TV film)
1985 Playing with Fire (TV film)
1984 Touch of Scandal, A (TV film)
1983 Vrah se nikdy nemýlí (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Midnight Lace (TV film)
1980 Špionem na pár dní (TV film)
1979 Captain America II: Death Too Soon (TV film)
Vrah je v mé mysli (TV film)
1976 Deadly Hero
1973 Bad Charleston Charlie
Pushing Up Daisies

TV seriály

1988 The Highwayman (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Hitchhiker Massacre

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1995 Heidi Fleiss: Hollywood Madam (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky