foto

Eric Stough

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2000 Christmas in South Park
1997 Mr. Orgazmo

TV seriály

2010 Městečko South Park (TV seriál)
Mysterion povstal (S14E12)
2008 Městečko South Park (TV seriál)
Kolaps sítě (S12E06)
2007 Městečko South Park (TV seriál)
Vší eskapády (S11E03)
2004 Městečko South Park (TV seriál)
Jeffersonovi (S08E06)
2002 Městečko South Park (TV seriál)
Kozy rozbily partu (S06E10)

Dokumentární

2011 6 Days to Air: The Making of South Park
2010 The People vs. George Lucas
1999 Jedu do South Parku (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Městečko South Park (TV seriál)
Tegridy Farms Halloween Special (S23E05)
Let Them Eat Goo (S23E04)
SHOTS!!! (S23E03)
další epizody (5)
2018 Městečko South Park (TV seriál)
Nikdo to nebral vlážně (S22E07)
Čas brát to vlážně (S22E06)
Koloběžky (S22E05)
další epizody (7)
2017 Městečko South Park (TV seriál)
Rozmačkaný rajče (S21E10)
Super korektnost (S21E09)
Mechová prasátka (S21E08)
další epizody (10)
2016 Městečko South Park (TV seriál)
Konec příběhů na pokračování, jak je známe (S20E10)
To není vtipné (S20E09)
Jen pro zvané (S20E08)
další epizody (10)
2015 Městečko South Park (TV seriál)
Spravedlnost korektního ředitele (S19E10)
Pravda a reklama (S19E09)
Sponzorovaný obsah (S19E08)
další epizody (10)
2014 Městečko South Park (TV seriál)
Šťastné hologramy (S18E10)
Furt dokola (S18E09)
Kohoutí zápasy (S18E08)
další epizody (10)
2013 Městečko South Park (TV seriál)
Hobit (S17E10)
Kozy a draci (S17E09)
Píseň řiti a ohně (S17E08)
další epizody (10)
2012 Městečko South Park (TV seriál)
Obama vítězí (S16E14)
Pro věci (S16E13)
Noční můra z FaceTimu (S16E12)
další epizody (14)
2011 Městečko South Park (TV seriál)
Chudé dítě (S15E14)
Díkuvzdání na historickém kanálu (S15E13)
Jedno procento (S15E12)
další epizody (14)
2010 Městečko South Park (TV seriál)
Crème Fraiche (S14E14)
Mýval vs. Mýval a spol (S14E13)
Mysterion povstal (S14E12)
další epizody (14)
2009 Městečko South Park (TV seriál)
Moč (S13E14)
Tanec se šmouly (S13E13)
Slovo na B (S13E12)
další epizody (14)
2008 Městečko South Park (TV seriál)
O včerejší noci (S12E12)
Pandemie (S12E10)
Super švanda (S12E07)
další epizody (5)
2007 Městečko South Park (TV seriál)
Seznam (S11E14)
Říše fantazie, část druhá (S11E11)
Říše fantazie, část první (S11E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky