foto

Tošinori Omi

  • nar. 7.12.1965 (53 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Peer: Mači o cunagu mono
2018 Henkan kóšónin icuka, Okinawa o torimodosu
2017 Megami-sama
2016 Hissatsu Shigotonin 2016 (TV film)
Kuroi Jukai (TV film)
2014 Kaseifu wa Mita! (TV film)
2012 Akko to Bokura ga Ikita Natsu (TV film)
Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
2011 Itsukaichi monogatari
2009 General Rouge no gaisen
Ichinoshima (TV film)
2008 Sensei wa Erai!
2007 Sekai wa tokidoki utsukushii
2006 Arigatô
Kóan keisacu sósakan
Soredemo boku wa yattenai
2005 Tiger & Dragon Special (TV film)
Umezu Kazuo: Kjófu gekidžó – Negai
2004 Koi no mon
Kusa no ran
2003 A Heart of the Sea
Roppongi renkin no teió: Capone
2002 Shiroi Fune
Soumrak
2001 Hanzai kóšónin Juriko (TV film)
Stacy
2000 Kaza-hana
1998 Zájezd
1997 Happy People
1996 Mijazawa Kendži: Sono ai
1995 Ašita
Nozokija
Onihei Hankačó
1994 Onnazakari
1992 Haruka, nosutarujii
Kanodžo ga kekkon šinai rijú
Okoge
Seišun dendekedekedeke
Tóki rakudžicu
Wataši no kokoro wa papa no mono
1991 Curibaka nišši 4
Futari
1990 Bjóin e ikó
Inamura Jane
Isan sózoku
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai
1988 Nihon džundžóden: Okaši na futari – Monokuruošiki hitobito no mure
Revolver
1987 Hjórjú kjóšicu
Věrný pes Čiko
1986 Nojuki jamajuki umibejuki
Rokumeikan
1985 Love Hotel
Sabišinbó
Taifú kurabu
Šimaizaka
1984 Haiši
Itsuka darekaga korosareru
1983 Toki wo kakeru shoujo
1982 Tenkōsei
1980 Tonda kappuru
1978 Hi no tori

TV seriály

2018 Košidži Fubuki monogatari (TV seriál)
2017 Akira to Akira (TV seriál)
Onna no Naka ni Iru Tanin (TV seriál)
2016 Aogeba tótoši (TV seriál)
Haburashi / Onna Tomodachi (TV seriál)
2015 Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
2014 Platonic (TV seriál)
Sayonara Watashi (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Machiisha Jumbo!! (TV seriál)
Taiyo no Wana (TV seriál)
2012 Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Ooku ~Tanjou (TV seriál)
Taira no Kiyomori (TV seriál)
2011 Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
Enzeru banku (TV seriál)
Genya (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Rikon dókjo (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Gōsuto furenzu (TV seriál)
Rabu šaffuru (TV seriál)
2008 Andó Nacu (TV seriál)
Muri na Renai (TV seriál)
Natsukoi (TV seriál)
2007 Benkjó šiteitai! (TV seriál)
Otoko no kosodate (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Kami wa Saikoro wo Furanai (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
2004 Dr. Koishi no Jiken Chart (TV seriál)
Minimoni de Bremen no Ongaku-tai (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
Suzuga Kureta Oto (TV seriál)
2001 Saigo no Kazoku (TV seriál)
1984 Tenkou Shoujo Y (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace