foto

Ľubica Jarjabková

  • nar. 4.4.1952 (68 let)
    Nové Zámky, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Dubček
2014 V tichu
2012 Konfident
2011 Filmoviedky: Dušičky seniorov (TV film)
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2009 Dôverní nepriatelia (TV film)
2008 Cinka Panna
2006 V tesnej blízkosti (studentský film)
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Pod hladinou (TV film)
2000 Duhová panna (TV film)
Čajová šálka lásky (TV film)
1999 Prstene pre dámu (TV film)
Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Knieža (TV film)
1997 Katarína Hudáková odišla na večnosť (TV film)
1996 Jaškův sen
1994 Maťo Palica (TV film)
O Zorali a dvoch bratoch
O krásnej strige (TV film)
Veľká Kata a jej brat (TV film)
1993 Anděl milosrdenství
Muzikál
Neviniatka (TV film)
Póza (TV film)
Spomienky na lúčenie (TV film)
1992 Klinec (TV film)
Vymyslení ľudia (TV film)
1991 Havran (TV film)
Machinko (TV film)
Ružová Anička (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Konečná dolina (TV film)
Poslední (TV film)
Tajomstvá pod viečkami (TV film)
1989 Biele obdobie sucha (TV film)
Blšiak (TV film)
Hlavne, keď sa radi máme (TV film)
Nebojte sa prvákov (TV film)
Neistá sezóna (TV film)
1988 Chlapská dovolenka (TV film)
Kúpeľňový hráč
Marhuľový lekvár (TV film)
Terno (TV film)
Žaba (TV film)
1987 Ženský zákon (TV film)
1986 Dvojitá zadarmo (TV film)
1985 Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1984 Falešný princ
Kamila ako zlo, ktoré nepoznáme (TV film)
Mechúrik Koščúrik s kamarátmi (TV film)
1982 Cukor (TV film)
Tri nevesty (TV film)
Vinník bez viny? (TV film)
Zázračný autobus (TV film)
Špina za nechtami (TV film)
Špiónka v galérii (TV film)
1981 Paradajka za rohom
1980 Falošný peniaz (TV film)
Generálka (TV film)
Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou (TV film)
Telegram (TV film)
1979 Sto hodín do zatmenia (TV film)
Tridsať zámkov na Loire (TV film)
Šimon a Veronika (TV film)

TV seriály

2018 Susedia (TV seriál)
Dovolenka (S04E25)
Miss lesa (S04E24)
Mafia (S04E23)
další epizody (25)
2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (5)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Kolonáda (TV seriál)
1991 Otecko sa mi nepáči (TV seriál)
Slávny deň privítania (E07)
Veľké upratovanie (E06)
Kočík (E05)
další epizody (7)
1987 Stará cihelna (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina

TV pořady

2014 Retroscope (Zábava nestarne) (TV pořad)
1982 Koncert za snehovú vločku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky